Uw droomhuis zoeken. Een mooi project, maar het kan nog mooier en met nog meer ‘financiële rust’. Daarom is er voor starters een handige service. U kunt zo op zoek naar uw droomhuis, maar dan met extra zekerheid!

De hypotheektoezegging op zak

Bij HYP kunt u de zoektocht naar uw huis beginnen met de garantie dat uw hypotheek geregeld wordt. Dat geeft natuurlijk de nodige rust, maar is ook voor de verkopende partij weer interessant. Uw onderhandelingspositie wordt er namelijk beter van. Hoe prettig is het voor een verkoper dat die weet dat er in ieder geval geen financiële obstakels zijn die de verkoop van het huis in de weg staan!

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u met een gerust hart een bod uit kunt brengen op uw nieuwe huis. U weet immers precies hoeveel u kunt besteden. En dat maakt de zoektocht naar uw nieuwe huis ook een stuk eenvoudiger.

Hoe werkt de hypotheektoezegging?

De Hypotheektoezegging wordt ondergebracht bij Nationale Nederlanden. De hypotheektoezegging is 6 maanden geldig, onder voorwaarde dat uw financiële situatie niet tussentijds wijzigt. Tijdens het eerste adviesgesprek kunt u de hypotheektoezegging aanvragen. Vervolgens gaat u op zoek naar uw droomhuis. Op het moment dat u een bod uit gaat brengen, neemt u contact op met HYP. Op dat moment wordt het maximale hypotheekbedrag bepaald, zodat u precies weet hoe u de onderhandelingen voor aankoop van het huis in kunt gaan. Uiteraard kan HYP het proces van aankoopbegeleiding ook voor u verzorgen.

Wanneer het maximale hypotheekbedrag is bepaald, kunnen de onderhandelingen van start gaan. U krijgt daarbij de zekerheid dat het maximale hypotheekbedrag gedurende de opvolgende 5 werkdagen niet wijzigt. Over het algemeen is dit voldoende om tot overeenstemming te komen. Mocht u meer tijd nodig hebben, dan kunt u uiteraard altijd even opnieuw contact opnemen met HYP.

Regel uw hypotheektoezegging!

Regel uw hypotheektoezegging! Dat kan bij de kennismakingsafspraak met HYP. De kosten voor het kennismakingsgesprek komen voor rekening van HYP.

Maak meteen uw afspraak