Ontdek de voordelen van Merius Hypotheek!

Bij Merius staan service met een glimlach, goede proudctvoorwaarden en aantrekkelijke rentes centraal. Daarbij zijn ze ook snel, deskundig en komen ze natuurlijk alle afspraken na. Geen kleine lettertjes maar eerlijkheid en transparantie. De kernwaarden van Merius zijn gemakkelijk, eerlijk, positief en anders.

Wij van HYP.nl kunnen ons goed vinden in deze drijfveren en kernwaarden van Merius. Ben je een starter op de woningmarkt of een oversluiter? Werk je in loondienst of voor jezelf? De Merius Hypotheek is er ook voor jou. Meer weten, of een afspraak maken? Bel naar ons nummer, vul het contactformulier in of loop gerust naar binnen voor een kop koffie en kennismaking.

 

Actuele renteoverzicht Merius Hypotheek

Voordelen Merius Hypotheek

Aantrekkelijke rentes

Merius Hypotheken biedt in veel categorieën een zeer aantrekkelijke rente.

Rentegeldigheid

De rentegeldigheid kun je verlengen van 4 maanden tot wel 6 of 8 maanden (8 maanden in geval van nieuwbouw).

Laagste rente bij passeren

Als de rente op de dag dat je hypotheekakte passeert lager is dan de rente uit het rentevoorstel, ontvang je van ons de lagere rente.

Flexwerkers en zelfstandigen

Ben je flexwerker of zelfstandig ondernemer? Dan kun je bij Merius Hypotheken terecht voor een hypotheek. Informeer naar de mogelijkheden.

Toekomstvaste hypotheek

Ook voor de toekomst zit je goed bij Merius Hypotheken. Je hebt bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor rentemiddeling én om in rente te dalen als je lening door aflossingen in een lagere risicoklasse valt. Ook kun je je lening meeverhuizen als je een ander huis koopt.

Tot 25% aflossen

Als je uit eigen middelen aflost, kun je bij Merius Hypotheken jaarlijks maar liefst 25% vergoedingsvrij aflossen. De meeste andere aanbieders houden een vergoedingsvrij percentage aan van 10%.