Ontdek in 7 stappen wat je moet weten over energie besparen

Wat leuk, je wilt je huis gaan verduurzamen! Misschien zijn vrienden en buren je al voor gegaan. Of heb je een folder erover in de brievenbus gehad. Maar hoe kan je je plannen nu realiseren?

Veel Nederlanders vinden dat lastig en zien door de bomen het bos niet meer. Of het nu gaat om de plaatsing van zonnepanelen of een combinatie met een verbouwing die je toch al wilde doorvoeren. Er zijn genoeg mogelijkheden om je in te verdiepen en over te laten informeren.

In deze 7 daags durende nieuwsbrief nemen we jullie mee in de meest voorkomende zaken waar je over na kan denken handig open rij gezet.

De aankomende 7 dagen ga ik jullie 7 stappen voorschotelen, waar jullie wellicht wat aan hebben bij het verduurzamen van uw woning.

Na het lezen van de 7 stappen weet je waar je zoal aan moet denken als je je huis wilt verduurzamen. Zo kan je je beter voorbereiden. Bijvoorbeeld bij het regelen van de geldzaken

voor de financiering van de energiebesparende maatregelen voor jouw huis. Laat je daarbij ook vooral bijstaan door een financieel adviseur en andere experts.

 

We wensen je veel plezier bij het verduurzamen van je huis en voor straks extra woonplezier in je energiezuinige huis!