Stap 5: Hypotheek Uitgangspunten van de bank

Schermafdruk 2016-06-15 18.31.22

 

Schermafdruk 2016-06-15 19.04.19

De geldvertrekker beoordeelt uw aanvraag op basis van uw gegevens die wij digitaal ontvangen van HYP.NL HYPOTHEKEN. Een hypotheek brengt risico’s met zich mee. Ook voor een bank. Daarom kijken we naar uw inkomen en de kenmerken van uw huis. Daarnaast vragen we ook gegevens op bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel voordat uw hypotheekaanvraag de nitief wordt beoordeeld. In dit register staan alle leningen van de Nederlandse bevolking geregistreerd. Deze gegevens zijn nodig om uw aanvraag te beoordelen.

Hypotheek Uitgangspunten

Is alles in orde? Dan ontvangt u (meestal binnen twee werkdagen) de Hypotheek Uitgangspunten. Dit document is 14 dagen geldig en bevat een voorbeeldofferte, een rentereservering en een overzicht van de stappen die u kunt verwachten bij het regelen van een hypotheek.

 

 

Wat doet de bank ??

  • Wij leveren u via de HYP.NL HYPOTHEKEN de Hypotheek Uitgangspunten.
  • Kan de bank op basis van uw gegevens geen Hypotheek Uitgangspunten aanbieden? Dan ontvangt uw hier zo snel mogelijk bericht van, zodat u samen met verder kunt zoeken naar een passende oplossing.
Schermafdruk 2016-06-15 18.54.11

Wat doet u zelf?

  • U ondertekent het persoonlijk financieel adviesrapport en geeft het aan de adviseur.
  • Als de verkoper in het koopcontract een bankgarantie vraagt, dan kunt u deze via ons aanvragen. Hieraan kan de bank wel voorwaarden verbinden, bijvoorbeeld over de looptijd van de bankgarantie.
  • Heeft u al een woning die nog niet verkocht is en waarvan de waarde hoger is dan de hypotheek? Dan kunt u ook een voorbeeldofferte voor een overbruggingskrediet vragen.

 

Wat doet de adviseur?

  • De adviseur plant een afspraak om de Hypotheek Uitgangspunten met u te bespreken

Maak gerust een afspraak met onze adviseurs! Bel 0182-764467 of mail naar info@hyp.nl !