Zelf uw hypotheek regelen?

Zelf uw hypotheek regelen? Regel uw hypotheek (bijna) zelf!

Zelf uw hypotheek regelen, is dat eigenlijk mogelijk? En levert het zoveel mogelijke zelf regelen van een hypotheek ook echt een kostenvoordeel op? In dit artikel staan we stil bij het zoveel mogelijk zelf regelen van uw hypotheek.

Zelf een hypotheek regelen: kan dat?

Bij veruit de meeste hypotheekverstrekkers is het niet mogelijk om zelf uw hypotheek te regelen. De vraag is ook hoe wenselijk dat is. U staat immers voor één van de grootste financiële beslissingen in uw leven! Een stukje advies is daarbij vaak wel wenselijk, omdat een hypotheek een behoorlijk ingewikkeld product is. Bij het zelf regelen van uw hypotheek loopt u immers al snel het risico dat u niet overal aan hebt gedacht.

Bijna zelf uw hypotheek regelen

Bij HYP bieden we u de mogelijkheid om bijna zelf uw hypotheek te regelen. En wanneer u ons het werk bespaart, besparen we u daarvoor de kosten. Omdat we overtuigd zijn van het belang van een goed advies, voeren we wel een kort kennismakingsgesprek. In dat gesprek staan we stil bij de werkwijze en uw situatie. Dit dient als basis voor het hypotheekadvies, waarvoor u een verkort adviesrapport ontvangt. Zo weet u goed wat uw mogelijkheden zijn en kunt u op huizenjacht!

Vervolgens kunt u zelf de benodigde gegevens uploaden. Wanneer u uw woning hebt gekocht, zorgt HYP ervoor dat de hypotheekaanvraag uitgezet wordt. Zo regelt u uiteindelijk bijna zelf uw hypotheek.

Goedkoopste hypotheekadviseur van Gouda e.o.!

Wanneer u HYP het werk bespaart, besparen we u de kosten. Door de meeste werkzaamheden voor het regelen van uw hypotheek zelf te doen, bespaart u al snel zo’n €600. Voor het bijna zelf regelen van uw hypotheek kunt u de mogelijkheden vinden in het ‘Basis’ pakket voor hypotheekadvies.

Dit pakket kost € 1295. Met dit tarief is HYP de goedkoopste hypotheekadviseur van Gouda en omstreken. Wie echter een wat uitgebreider advies zoekt, kan voor de zeer scherpe prijs vanaf €1.595 bij HYP terecht. Dit is het meest gekozen hypotheekproduct. Daarbij is ook het bespreken van de offerte inbegrepen en zorgen we met de hypotheekcheck dat u ook de komende jaren het voordeligst uit bent!
Meer weten? Maak dan snel een afspraak!