Hypotheekadvies lijkt steeds onpersoonlijker te worden. Vreemd eigenlijk, want uw hypotheek is een beslissing met behoorlijke gevolgen. Deze beslissing bepaalt immers een belangrijk deel van uw toekomst. Daarom begint in mijn visie goed advies met persoonlijk kennismaken. Uw eerste (kennismakings)gesprek bij HYP is daarom altijd gratis, althans voor u. De kosten van het kennismakingsgesprek zijn voor rekening van HYP. Daarnaast stel ik me hier graag aan u voor. Zo krijgt u hier alvast een eerste indruk van uw persoonlijke hypotheekadviseur – en dat is wel zo prettig.

  • Lange Tiendeweg 34
  • 2801 KJ Gouda
  • 088 - 888 2323
  • info@hyp.nl

Jouw eerste huis kopen

Ga je voor het eerst een woning kopen? We helpen starters graag in deze spannende periode. Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Ik ben een starter

Ik wil verhuizen

Het is tijd voor je volgende huis en HYP helpt jou graag hierbij! Op basis van jouw persoonlijke situatie en woonwensen komen we samen tot de best passende hypotheek voor jou.

Ik ben een verhuizer

Kan mijn hypotheek goedkoper?

Doordat de hypotheekrente laag staat, vraag je jezelf af of jouw hypotheek goedkoper kan. Heb je behoefte om jouw huidige hypotheek aan te passen? Maak een vrijblijvende afspraak met HYP!

Ik ben een overstapper