Uw persoonlijke hypotheekadviseur

Hypotheekadvies lijkt steeds onpersoonlijker te worden. Vreemd eigenlijk, want uw hypotheek is een beslissing met behoorlijke gevolgen. Deze beslissing bepaalt immers een belangrijk deel van uw toekomst. Daarom begint in mijn visie goed advies met persoonlijk kennismaken. Uw eerste (kennismakings)gesprek bij HYP is daarom altijd gratis, althans voor u. De kosten van het kennismakingsgesprek zijn voor rekening van HYP. Daarnaast stel ik me hier graag aan u voor. Zo krijgt u hier alvast een eerste indruk van uw persoonlijke hypotheekadviseur – en dat is wel zo prettig.

Uw hypotheekadviseur: Ed Dokman

ed-dokman-smallMijn naam is Ed Dokman. Erkend hypotheekadviseur en eigenaar van HYP in Gouda. Ik geef al sinds 1987 financieel advies, waarbij de focus ligt op hypotheekadvies. Ik ben een lange periode betrokken geweest bij de grootste landelijke hypotheekbemiddelaar van Nederland: De Hypotheker. Sinds 1994 ben ik actief als zelfstandig hypotheekadviseur. Niet in de laatste plaats omdat ik vind dat de markt van hypotheekadvies duidelijker en transparanter kan. Eerlijk en onafhankelijk advies, in duidelijke taal voor een duidelijke prijs. Dat is hypotheekadvies volgens HYP.

Echt onafhankelijk hypotheekadvies

In al die jaren heb ik in rollen gewerkt die uiteenlopen van directeur / vestigingsmanager tot financieel adviseur en auditor. Onafhankelijkheid heeft daarbij altijd centraal gestaan: die onafhankelijkheid is er niet wanneer er alleen eigen bankproducten verkocht kunnen worden. Daarbij is het altijd de vraag of een bank u adviseert, of u een product aan het verkopen is. Onafhankelijk hypotheekadvies is in mijn visie de enige manier waarop u als klant het beste advies krijgt. Dat gaat niet wanneer er alleen ‘eigen producten’ verkocht kunnen worden.

Pas tevreden als u dat bent

HYP houdt van tevreden klanten. Ik ben dan ook pas tevreden wanneer u dat bent – en zal er alles aan doen om ook van u een tevreden klant te maken. Klanten waarderen HYP met hoge cijfers ver boven de 9. En ik zal er alles aan doen om te zorgen dat u uw hypotheekadvies net zo waardeert!

Hypothecair planner en erkend aankoopbegeleider

Graag ga ik een stapje verder dan alleen het kijken naar uw hypotheek. U kunt bij HYP terecht voor een totaaladvies: Een duidelijk plan waarin alle financiële aspecten aan bod komen. Ook ondersteun ik u graag door middel van aankoopbegeleiding. Bij alle adviezen staan uw belangen voorop! Ik voorzie u graag van nadere toelichting tijdens ons eerste adviesgesprek. Dat gesprek kost u helemaal niets.

Klik hier om een afspraak te maken!