Hypotheekadvies voor iedereen

Zorgeloos wonen, dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat. Bij HYP weten we dat. Een hypotheek is vaak een noodzakelijke stap in dat proces. Door u van deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies te voorzien in duidelijke taal, zorgen we er graag voor dat u straks zorgeloos kunt wonen.

Maak een afspraak

Onze kennis is daarbij voor u een groot voordeel. We kennen de werkwijze van de makelaars, notarissen en taxateurs en natuurlijk de huizenmarkt.

Hypotheken vergelijken

Zijn hypotheken eigenlijk wel goed te vergelijken? Waar moet u bij het vergelijken van hypotheken op letten? Hoe maakt u een goede keuze? Welke hypotheek past bij u, niet alleen nu, maar ook in de toekomst? Welke voorwaarden horen er bij verschillende hypotheken?

U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een hypotheek – en de antwoorden op de eerder gestelde vragen, u kunt ook vast globaal uw maximale hypotheek en maandelijkse woonlasten berekenen. Maar u kunt er ook voor kiezen om HYP in te schakelen. Zo maken we niet alleen het proces makkelijker en sneller, maar bent u uiteindelijk ook beter af en onderaan de streep goedkoper uit!

Hoe we dat doen? Met persoonlijk en onafhankelijk advies. We vergelijken hypotheekproducten, rentes en overlijdensrisicoverzekeringen van meer dan 30 aanbieders. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf waar, wanneer en waarom je wilt afspreken.
Plan een afspraak