Als starter op de woningmarkt, komt er veel op u af. En zeker wanneer u voor het eerst een huis koopt, is een goed en deskundig hypotheekadvies van groot belang.

Vragen over uw startershypotheek

Het afsluiten van een hypotheek is best lastig. Niet alleen is er vreselijk veel keuze wanneer het gaat om adviseurs en banken, maar ook is het afsluiten van een hypotheek en begrijpen hoe dit precies werkt best ingewikkeld. Vragen waar u, wanneer het gaat om een startershypotheek, mee zou kunnen zitten zijn bijvoorbeeld:

  • Wat kan ik eigenlijk lenen?
  • Waar moet ik bij het afsluiten van een hypotheek op letten?
  • Welke hypotheekvormen zijn er eigenlijk?
  • Voor welke koopsom kan ik een hypotheek krijgen?
  • Hoe werkt renteaftrek eigenlijk?
  • Welke gegevens moet ik aanleveren?
  • Kan ik ook een hypotheek krijgen bij een arbeidscontract voor bepaalde tijd?
  • Wat zijn de verschillen tussen al die hypotheekaanbieders?
  • Wat gaat mijn hypotheek per maand kosten?
  • Welke verzekeringen heb ik nodig bij de aankoop van een woning?

Allemaal logische vragen, maar ook vragen waarop geen ‘universeel’ antwoord te geven is. In een persoonlijk gesprek beantwoorden we graag de vragen waar u mee zit. Persoonlijk en duidelijk. Op een manier die u begrijpt, ook na het gesprek. Dat is hypotheekadvies volgens HYP. U kunt natuurlijk ook zelf vast een globale hypotheekberekening uitvoeren.

Uw startershypotheek: duidelijk en goed geregeld.

Bij HYP houden we het graag overzichtelijk. Uiteindelijk gaat het er immers om dat uw startershypotheek gewoon goed is geregeld. Om dat te bereiken hanteert HYP een duidelijk en begrijpelijk stappenplan als werkwijze. Bekijk hier de werkwijze voor hypotheekadvies.

Niet alleen kijken we naar uw situatie nu, maar ook houden we rekening met mogelijke scenario’s in de toekomst. Gewoon voor de zekerheid – en omdat dit rust geeft.

Hypotheektoezegging: Extra zelfverzekerd onderhandelen.

Speciaal voor starters biedt HYP de mogelijkheid om een hypotheektoezegging aan te vragen. Zo weet u precies wat u kunt lenen en dat u dat bedrag ook kunt lenen, zonder dat u al ergens aan vast zit. De hypotheektoezegging is een product wat alleen beschikbaar is voor starters. Interesse? Meer informatie? Bekijk hier de uitgebreide informatie over de hypotheektoezegging.

Kennismaken?

Het afsluiten van een startershypotheek is best een grote en ingewikkelde beslissing. Daarom is het belangrijk om te weten met wie u zaken doet. Een persoonlijke klik met een echte professional op het gebied van hypotheekadvies is daarin erg belangrijk. En natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat de kosten van het hypotheekadvies zijn. Dat begint allemaal met een persoonlijk gesprek.
En omdat we bij HYP persoonlijk zaken doen erg belangrijk vinden, is dat eerste gesprek voor u helemaal gratis!
Maak snel een afspraak!