Verkoop nieuwbouwproject Westergouwe gestart

Wonen in Westergouwe? Hypotheek Westergouwe

Momenteel wordt Gouda uitgebreid met een nieuwe wijk. Het is de bedoeling dat de wijk Westergouwe – gelegen aan de westkant van Gouda – zo’n 4.000 woningen gaat tellen.

Nieuwbouwwoning Gouda vanaf €189.000

Het nieuwbouwproject telt verschillende soorten woningen. De prijzen beginnen bij €189.000 VON. De woningen in deze prijscategorie hebben een woonoppervlak van 125-153m².
Ook worden er 16 extra brede eengezinswoningen gerealiseerd met een 12 met diepe achtertuin. Voor deze woningen moet iets dieper in de buidel getast worden. De prijzen hiervan beginnen bij €207.500 VON.
Naast de verkoop van woningen, zullen er ook particuliere kavels worden verkocht. De beperkingen daarbij zijn minimaal. Of het nu gaat om de plaats van de kavel of de omvang ervan.

Fase 1 van start

Inmiddels is de eerste fase van start gegaan. Eind januari gingen de eerste 34 huizen van de wijk Westergouwe in de verkoop. In augustus van dit jaar begint de bouw van de eerste bijna 500 woningen. De oplevering van de eerste woningen zal in de loop van 2016 plaats gaan vinden.

Geen huis zonder hypotheek

Hoewel er uitzonderingen zijn, heeft u vrijwel altijd een hypotheek nodig bij de aankoop van uw woning. Voor de woningen in Westergouwe zet HYP graag zijn lokale en financiële kennis in om u te helpen uw woonwensen waar te maken!
Zullen we eens kennismaken?
Maak snel een afspraak!